otp-simplepay-woocommerce_icon

Amennyiben szeretnénk felülírni az alapértelmezett SimplePay logot a "Pénztár" oldalon, úgy az otp-simplepay-woocommerce_icon filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_icon', function (string $url): string {
  return $url;
});

otp-simplepay-woocommerce_enable_two_step_payment

A kétlépcsős fizetés engedélyezése elérhető az admin felületről. Amennyiben ezt rendelés, vagy más egyedi logika alapján szeretnénk eldönteni, úgy az otp-simplepay-woocommerce_enable_two_step_payment filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_enable_two_step_payment', function (bool $value, WC_Order $order): bool {
  return $order->get_total() > 10000;
}, 10, 2);

otp-simplepay-woocommerce_payment_timeout

Amennyiben a fizetés időtúllépését akarjuk konfigurálni, úgy az otp-simplepay-woocommerce_payment_timeout filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_payment_timeout', function (string $value, WC_Order $order): string {
  return '+30 minutes';
}, 10, 2);

otp-simplepay-woocommerce_payment_methods

Amennyiben az elérhető fizetési módokat akarjuk módosítani, úgy az otp-simplepay-woocommerce_payment_methods filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_payment_methods', function (array $value, WC_Order $order): array {
  return ['CARD'];
}, 10, 2);

Lehetséges értékek: ['CARD'], ['WIRE'], ['CARD', 'WIRE'].

otp-simplepay-woocommerce_order_ref

Az újraírt, v3-as verzió az előző verziótól eltérően nem egy előtaggal ellátott rendelés azonosítót (pl.: wc-889) ad át a SimplePay-nek, hanem a rendelés kulcsát (pl.: wc_order_q6MXBjFKQwm7B), amely teljesen egyedi. Amennyiben ezt módosítani akarjuk, úgy az otp-simplepay-woocommerce_order_ref filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_order_ref', function (string $ref, WC_Order $order): string {
  return 'xyz-'.$order->get_order_number();
}, 10, 2);

otp-simplepay-woocommerce_finished_virtual_order_status

A bővítmény a csak virtuális termékeket tartalmazó rendelések esetén, a sikeres fizetést igazoló IPN hívást követően, "Teljesített" állapotúra állítja a rendelést. Amennyiben ezt módosítani akarjuk, úgy az otp-simplepay-woocommerce_finished_virtual_order_status filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_finished_virtual_order_status', function (string $status, WC_Order $order): string {
  return 'pending';
}, 10, 2);

otp-simplepay-woocommerce_payment_success_order_status

A sikeres fizetési hitelesítés után a rendelést pending állapotúra állítja a bővítmény. Amennyiben ezt módosítani akarjuk, úgy az otp-simplepay-woocommerce_payment_success_order_status filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_payment_success_order_status', function (string $status, WC_Order $order): string {
  return 'pending';
}, 10, 2);

otp-simplepay-woocommerce_payment_cancelled_order_status

A megszakított fizetés után a rendelést pending állapotúra állítja a bővítmény. Amennyiben ezt módosítani akarjuk, úgy az otp-simplepay-woocommerce_payment_cancelled_order_status filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_payment_cancelled_order_status', function (string $status, WC_Order $order): string {
  return 'pending';
}, 10, 2);

otp-simplepay-woocommerce_payment_failed_order_status

A sikertelen fizetés után a rendelést failed állapotúra állítja a bővítmény. Amennyiben ezt módosítani akarjuk, úgy az otp-simplepay-woocommerce_payment_failed_order_status filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_payment_failed_order_status', function (string $status, WC_Order $order): string {
  return 'failed';
}, 10, 2);

otp-simplepay-woocommerce_payment_timeout_order_status

A fizetés időkorlát túllépését követően a rendelést cancelled állapotúra állítja a bővítmény. Amennyiben ezt módosítani akarjuk, úgy az otp-simplepay-woocommerce_payment_timeout_order_status filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_payment_timeout_order_status', function (string $status, WC_Order $order): string {
  return 'cancelled';
}, 10, 2);

otp-simplepay-woocommerce_payment_not_authorized_order_status

A sikertelen authorizációt követően a rendelést failed állapotúra állítja a bővítmény. Amennyiben ezt módosítani akarjuk, úgy az otp-simplepay-woocommerce_payment_not_authorized_order_status filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_payment_not_authorized_order_status', function (string $status, WC_Order $order): string {
  return 'failed';
}, 10, 2);

otp-simplepay-woocommerce_payment_authorized_order_status

Kétlépcsős fizetés esetén az összeg befoglalásakor, vagy preauthorizációt követően a rendelést on-hold állapotúra állítja a bővítmény. Amennyiben ezt módosítani akarjuk, úgy az otp-simplepay-woocommerce_payment_authorized_order_status filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_payment_authorized_order_status', function (string $status, WC_Order $order): string {
  return 'on-hold';
}, 10, 2);

otp-simplepay-woocommerce_payment_reversed_order_status

Kétlépcsős fizetés esetén az összeg feloldásakor a rendelést cancelled állapotúra állítja a bővítmény. Amennyiben ezt módosítani akarjuk, úgy az otp-simplepay-woocommerce_payment_reversed_order_status filter segítségével ezt megtehetjük:

add_filter('otp-simplepay-woocommerce_payment_reversed_order_status', function (string $status, WC_Order $order): string {
  return 'cancelled';
}, 10, 2);